Konu
Yalınlık
Yalınlık konusu.
Kaynaklar
Konu Kaynakları
Yalnızca bu konuya bağlı anlatım, ders notu ve hızlı tekrar içerikleri.
Konu Anlatımları
Konu Anlatımı
9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık Konu Anlatımı
Yalınlığın tanımını, yalın ve süslü anlatım farkını, yalınlığı bozan unsurları, sadeleştirme yöntemlerini ve ilişkili kavramları çözümlü örneklerle anlatan konu anlatımı.Konu Anlatımını AçDers Notları
Ders Notu
9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık Ders Notu
Yalınlık, yalın ve süslü anlatım farkı, yalınlığı bozan unsurlar ve sadeleştirme ilkelerini özetleyen ders notu.Ders Notunu AçHızlı Tekrar
Hızlı Tekrar
9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık Hızlı Tekrar
Yalınlık, yalınlığı bozan unsurlar ve sadeleştirme için sınav öncesi yoğun hızlı tekrar.Hızlı Tekrarı AçKendini ölç
Testler
Yalnızca bu konuya bağlı yayınlanmış testler.
Kolay
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık - Kolay Test
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık konusuna yönelik 20 soruluk kolay seviye test.20 soruTesti ÇözOrta
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık - Orta Test
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık konusuna yönelik 20 soruluk orta seviye test.20 soruTesti ÇözZor
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık - Zor Test
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık konusuna yönelik 20 soruluk zor seviye test.20 soruTesti ÇözKarma
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık - Karma Test 1
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık konusuna yönelik farklı zorluk seviyelerinden 20 sorudan oluşan Karma Test 1.20 soruTesti ÇözKarma
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık - Karma Test 2
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dilin Zenginliği Yalınlık konusuna yönelik farklı zorluk seviyelerinden 20 sorudan oluşan Karma Test 2.20 soruTesti ÇözKarma