Konu
Gezi Yazısı
Gezi Yazısı konusu.
Kaynaklar
Konu Kaynakları
Yalnızca bu konuya bağlı anlatım, ders notu ve hızlı tekrar içerikleri.
Konu Anlatımları
Konu Anlatımı
9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Gezi Yazısı Konu Anlatımı
Gezi yazısını; gözlem, izlenim, nesnel ve öznel anlatım, betimleme, seyahatname ve diğer türlerle farkları üzerinden açıklar.Konu Anlatımını AçDers Notları
Ders Notu
9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Gezi Yazısı Ders Notu
Gezi yazısının özelliklerini, gözlem ve izlenimi, tür farklarını, seyahatname kavramını ve temel sınav noktalarını özetler.Ders Notunu AçHızlı Tekrar
Hızlı Tekrar
9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Gezi Yazısı Hızlı Tekrar
Gezi yazısı, gözlem, nesnel-öznel anlatım, betimleme, tür ayrımları ve Seyahatname bilgisini sınav öncesi hızlı tekrar eder.Hızlı Tekrarı AçKendini ölç
Testler
Yalnızca bu konuya bağlı yayınlanmış testler.
Kolay
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Anlamın Yapı Taşları Gezi Yazısı - Kolay Test
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Anlamın Yapı Taşları Gezi Yazısı konusuna yönelik 20 soruluk kolay seviye test.20 soruTesti ÇözOrta
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Anlamın Yapı Taşları Gezi Yazısı - Orta Test
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Anlamın Yapı Taşları Gezi Yazısı konusuna yönelik 20 soruluk orta seviye test.20 soruTesti ÇözZor
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Anlamın Yapı Taşları Gezi Yazısı - Zor Test
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Anlamın Yapı Taşları Gezi Yazısı konusuna yönelik 20 soruluk zor seviye test.20 soruTesti ÇözKarma
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Anlamın Yapı Taşları Gezi Yazısı - Karma Test 1
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Anlamın Yapı Taşları Gezi Yazısı konusuna yönelik farklı zorluk seviyelerinden 20 sorudan oluşan Karma Test 1.20 soruTesti ÇözKarma
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Anlamın Yapı Taşları Gezi Yazısı - Karma Test 2
9. Sınıf 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Anlamın Yapı Taşları Gezi Yazısı konusuna yönelik farklı zorluk seviyelerinden 20 sorudan oluşan Karma Test 2.20 soruTesti ÇözKarma